Online bestellen

26 mrt 2020 Nieuws

Het is nu mogelijk om uw container online te bestellen in onze webshop!

Delen mag...

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Containerservice

De hoofdactiviteit van Kuijf B.V. bestaat uit het plaatsen en innemen van afvalcontainers, dit doen wij voor bedrijven en natuurlijk ook voor particulieren. Voor elke afvalstroom heeft Kuijf B.V. een passende oplossing, uiteenlopend van 120 liter rolcontainers tot 40m3 afvalcontainers.

Transport

Kuijf B.V. beschikt over een eigen wagenpark waarmee transporten voor derden kunnen worden uitgevoerd. De goederen worden uiteraard op de afgesproken tijd en plaats afgeleverd.

Sloopwerken

Kuijf B.V. heeft jarenlange ervaring op het gebied van deelsloop- tot totaalsloop werkzaamheden van niet-industriële panden. Door de inzet van ervaren medewerkers in combinatie met het juiste materieel, is Kuijf B.V. in staat om veilig bouwwerken deels of volledig te verwijderen.

Adviesdiensten

Kuijf B.V. kan adviseren en begeleiden op het gebied van kwaliteit(scertificeringen), arbo, milieu en recycling.

Grondverzet

Of het nu gaat om bouwputten uitgraven, een vijverpartij aanleggen of voorbereidingen treffen voor (sier)bestrating, Kuijf B.V. heeft de beschikking over de juiste machines en ervaren medewerkers. De afgelopen jaren hebben wij werkzaamheden verricht voor opdrachtgevers zoals aannemersbedrijf D. van der Helm & Zn. uit Nieuwkoop, aannemer Fred Verweij uit Nieuwkoop en NUON.

Kuijf Milieudiensten B.V.

Transportweg 44
2421 LS Nieuwkoop
Nederland
T 0172 755 950

info @ kuijfbv.nl
KvK: 60794674