Online bestellen

26 mrt 2020 Nieuws

Het is nu mogelijk om uw container online te bestellen in onze webshop!

Delen mag...

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Grondverzet
RuudKuyf.com is in te huren of in opdracht als onderaannemer voor al wat met grondverzet te maken heeft, met of zonder kraan. Als kraanmachinist op een door de hoofdaannemer beschikbaar gestelde kraan en dan alle werkzaamheden in de ruimste zin van de opdracht.

Water
RuudKuyf.com is bij uitstek geschikt als u uw waterkant wilt vernieuwen of aanpassen en nieuw ontwerp voor uw tuinvijver? Geen probleem door onze ervaring en gereedschappen kunnen wij op elk gewenste plaats voor u een passende oplossing vinden.

Tuin
Ruudkuyf.com kan voor u een beschoeiing plaatsen,vlonder maken,tuin uitgraven, leveren van zand,grond en het aanleggen van een perfecte tuin hoe u het maar wil hebben.

Verhuur
RuudKuyf.com is als persoon maar zeker als vakman in te huren als kraanmachinist of als chauffeur door hoofdaannemers voor één dag tot één week aan toe.

Agrarische sector
RuudKuyf.com is zeer bekwaam in boerenhulp en dan in de meest ruime zin van het woord. Van jongs af aan zit ik al in deze sector van dienstverlening van het melken van koeien - ook u heeft wel eens om welke reden dan ook geen tijd hiervoor - tot al het andere boerenwerk waarvoor u mij inhuurt.

Grind, Split en Basalt
Leveren van diverse soorten grind,split en basalt.
Mooi voor uw tuin of rondom uw vijver. Van kleine tot grote hoeveelheden kunt u terecht bij RuudKuyf.com.